Nieuwe Infobrochure

Op woensdag 30 november stelden wij onze nieuwe infobrochure voor in het prachtig vernieuwde Stadhuis van Antwerpen.

Koen Kennis, schepen voor toerisme, heette de aanwezigen welkom en benadrukte in z’n speech het belang van een project als Citaat op Straat.

Onze districtsburgemeester en supporter van het eerste uur Paul Cordy lichtte de geschiedenis van het project verder toe en begon daarvoor zowaar 100 jaar geleden bij de geboorte van het huidige stadsdeel Linkeroever toen de eerste grote lanen werden vernoemd naar de helden uit onze middeleeuwse verhalen

Daarna was het de beurt aan Ben Pottiez die, in naam van Citaat op Straat, de aanwezigen meenam op een korte reis door de geschiedenis van 2003 tot heden. Het hoogtepunt van de namiddag was de voorstelling van een nieuwe 104 pagina’s tellende infobrochure. Boordevol informatie over de gekozen citaten, de schrijvers en Linkeroever met als toetje 4 nieuwe citaatwandelingen.

De infobrochure is vanaf vandaag te verkrijgen in de Stedelijke bibliotheek Elsschot (Willem Elsschotstraat 5, 2050 Antwerpen) voor de zeer democratische prijs van €5,00 (enkel cash te betalen).

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, aanvaardt u het gebruik van cookies.