FOTO- & ILLUSTRATIEWEDSTRIJD 2022

Laat uw creativiteit spreken

uitnodiging foto- en illustratiewedstrijd 2022
Uitnodiging voor de foto- en illustratiewedstrijd 2022

Inleiding

In het voorjaar zullen wij een nieuwe, volledig herziene, brochure uitbrengen met alle informatie over de citaten die je op Linkeroever kan vinden. Het wordt een frisse, moderne uitgave waarin naast tekst ook illustraties een plaats vinden. Wij willen iedereen de kans geven om hieraan mee te werken.

Praktisch

Tot en met 31 maart 2022 kan u uw werk insturen naar redactie@citaatopstraat.be

Enkel eigen werk is toegestaan: foto’s, tekeningen, een gedicht… alles is mogelijk zolang er maar een duidelijke link bestaat met onze citaten, de straten of de auteur. Wees creatief!

U levert het materiaal aan in jpg/jpeg formaat of pdf in hoge resolutie (minimaal 1748×2480 pixels) voor foto’s. Tekeningen kunnen ook in png formaat worden aangeleverd. Teksten stuurt u best als plain-text door, rechtstreeks in de email.

U mag zoveel materiaal insturen als u zelf wil. Wees creatief!

Door deel te nemen verklaart u zich akkoord dat Citaat op Straat het onbeperkt gebruik krijgt op het ingezonden werk. Dit houdt in, maar is niet beperkt tot, publicatie in de informatie brochure, het gebruik op de website, het gebruik voor publicitaire doeleinden op sociale media en in gedrukte werken. Citaat op Straat zal deze rechten niet overdragen op derden zonder uw akkoord. Bij iedere publicatie wordt uw naam vermeld, tenzij u dit expliciet aangeeft bij het insturen van het werk.

Na afloop van de inzendingsperiode worden alle ingestuurde werken door onze kernleden en bestuurders beoordeeld. De inzendingen die geselecteerd worden om in de informatie brochure te verschijnen worden uitgeroepen tot winnaar. We plaatsen deze informatie uiteraard ook op onze website. Alle ingezonden werken krijgen sowieso een plaats op onze website.

Behoort één van uw inzendingen tot de winnaars, dan nodigen wij u uit voor de voorstelling met receptie van de brochure aan onze middelbare scholen in het najaar. Er wordt u dan ook een exemplaar overhandigd.

Over de beslissingen van de bestuursleden en de kernleden wordt geen communicatie gevoerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, aanvaardt u het gebruik van cookies.