Het boek

'Citaat op Straat'

Omdat het Antwerps districtsbestuur de Antwerpse linker Scheldeoever graag op een positieve manier onder de aandacht wou brengen, besloot het een boek te produceren over het project 'Citaat op Straat'.

Daarvoor schreven 50 bekende Antwerpenaars een tekst over één van de citaten die op Linkeroever in een stoeptegel vereeuwigd zijn. Deze teksten werden gebundeld in 5 literaire wandelingen.

Deze literaire wandelingen werden aangevuld met heel wat tips over bezienswaardigheden, eten & drinken, activiteiten en natuurgebieden die je op Linkeroever kunt bezoeken.

Citaat op Straat

  • Uitgeverij Pandora Publishers

  • 144 bladzijden, 17,95 euro

  • Verkrijgbaar vanaf 12/10 in de boekhandel,
    de Stadswinkel en in bibliotheek Elsschot

Agenda

12 oktober 2018
Publicatie 'Citaat op Straat'

Vanaf 12 oktober zal 'Citaat op Straat' te koop zijn in de boekhandel. U kunt onder meer terecht in De Standaard Boekhandel, de Stadswinkel op de Grote Markt en in bibliotheek Elsschot om het boek te kopen. Het boek kost 17,95 euro.  

28 oktober 2018

Boekvoorstelling op de Boekenbeurs

Op 28 oktober om 12 uur vindt de boekvoorstelling plaats op het Rode Podium op de Boekenbeurs. Districtsvoorzitter Paul Cordy zal onthullen welke vereniging in district Antwerpen de opbrengst van het boek krijgt. 

A+.jpg

Citaat op Straat

© 2018 ALO vzw en district Antwerpen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon